Utekväll

Hejsan hoppsan! var egentligen bestämt att jag skulle träna idag, men mamma skulle på Föräldrar möte. (dom ska typ bestämma en klass resa) i skolan hände ingenting, efterskolan var jag med Sofia. Sen kom Adde till oss! Vi kollade på film (john english) och typ snackade lite. Sen drog Sofia & adde hem, alla skulle käka. Sen kom Sofia&Adde till mej och vi var inne ett tag och typ gjorde ingenting typ.. haha! men vi är roliga ändå! Sen gick vi till Abbes och Köpte smartys! GOTT! Sen gick vi till Dagiset som ligger presis mittimot. Och när vi sitter sär på gungorna ser vi Niklas, Sara hu och niklas komma gående. haha, och vi börjar ropa och skrika deras namn men dom hörde typ inte, försent dom var vi abbes. Då skrev dom till oss '' vi kommer snart ska bara köpa lite grejer! ''  haha, knark lagning på abbes :O.. (skoja) Sen kom dom till oss och vi satt typ och snackade och chiila lite. Funny bunny! haha, sen när vi skulle gå och köpa en dricka till Sofia, så kommer det en buss framför oss, och kör typ nästan i diket , och skrapar upp kanten på bussen där bak. hahah! sen köpte vi dricka till henne och änu mer smartys, haha, Sen Träffade vi Linn med, trevligt. Hon och Adde är tsm! :O  ( dast på skoj ) hahaha, dom har inga liv! :D hahaa. Sen fick Sara så jääävla ont i magen och vi kunnde inte bestämma oss för vem vi skulle vara hos.. så vi stog där i år. Sen började Sara frysa häcken av sig! Så hon gick in på abbes och satte sej där, HAHA, sen kom han som jobbade där och sa at hon inte fick sitta där, HAHAHA!
Sen kom niklas mamma och hämtade honom, Sen drog Sofia hem. Sen började Sara, linn , jesper och adde började gå.. inte för att vi visste vart.. men de slutade med att jag drog hem, och Linn, Sara och Jesper gick hem till Adde.
Och nu sitter jag här. hahha, har bilder men lägger upp dom lite senare! :D  ( sara ska bekräfta att jag får lägga upp dom )
Pusssssssss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0