Stilar?

Ja kom på och tänka på en sak. Alla har vi ju stämplar, en stämpel på vilken slaks stil vi har.. Tex Emo, Fjortis, Hora, tönt och annat. det finns ju hur många stämplar som hälst inom ''stil kategorien'' eller vad man ska säga..

Och det dåligast är ju att dom flästa av alla tjejer som varken är fjortisar, horor och annat blir ju oftast kallat för det. eller får den där stämpeln.. och killar har ju stilar som typ fjortisar, gangsters och annat. men skulle vi kalla typ en kille hora eller nåt skulle vi ju få hur mycket skit som hälst. men det värklar vara hellt okej för dom att kalla oss slynor, horor och fjortisar.

och många små tjejer vill ju vara som typ fjortisar.. men man kan ju ändå inte kalla dom fjortisar.. eller man kan ju säkert det om dom värkligen röker, små super, över sminkar sig, idomen, knullar med allt och alla för att få status, kallar allt och alla för älskling och bästavän, och byter bästavänner som underkläder och ja.. det finns ju många teckan. Exmpl ''W'' på alla ord. dom inser nog inte vad det värkligen innebär. och det gör nog inte killar heller.


Nu för tiden finns det ju inte många som blir kallade för Normal direkt.. eller?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0